helenanicolau@fisioterapeutes.org 652 102 402 Passeig Jaume Brutau 34BXS, Sant Andreu de Llavaneres

El nostre nou centre, inaugurat l’1 de Maig del 2017, consta de totes les comoditats necessàries per tal de realitzar els millors tractaments en un ambient càlid i agradable. Està totalment adaptant a persones amb discapacitat física disposant de rampa a l’entrada així com del bany. Consta de 3 boxes per fer teràpia individual i d’una sala polivalent per realitzar activitats i teràpies grupals. Pàrking gratuït davant mateix del centre. Fes una ullada!

LLOGUER DE SALES:  Disposem de 3 boxes per llogar així com d’una sala polivalent.

BOXES: 12 m2 cada un. Tots ells equipats amb aire condicionat i calefacció individual, Wifi i amb tot el mobiliari inclòs: taula, ordinador, camilla, paper, coixins, mantes… Rentamans individual a cada box.

Preu: 30/70 % per sessió + IVA ( En funció de si es lloga tot un torn el preu pot variar)

SALA POLIVALENT: 20m2. Equipada amb calefacció radiant per terra i calefacció i aire condicionat d’split. Gens sorollosa. Llum natural i / o regulable des del sostre, colxonetes, 6 espatlleres, cintes TRX, pilotes pilates…

Preu: 15 Euros / hora + IVA En el preu estan inclosos el consum d’aigua i llum, la neteja, l’ús de zones comunes com la recepció i el bany adaptat. També disposem d’una petita office amb nevera i microones.