helenanicolau@fisioterapeutes.org 652 102 402 Passeig Jaume Brutau 34BXS, Sant Andreu de Llavaneres

polaridad”El potencial per la salut i el coneixement és disponible en tot moment perquè el portem dins nostre.”

La polaritat es tracta d’un sistema terapèutic creat pel Dr. Randolf Stone que té en compte la totalitat del ser humà i que va dirigit a equilibrar el sistema energètic de l’individu. La teràpia permet  diagnosticar quines pautes energètiques estan bloquejades i veure quins són els recursos energètics del pacient, amb l’objectiu de restablir el lliure flux energètic, facilitant el procés de recuperació i sanació de l’individu.

A qui va destinat?

A totes aquelles persones que estan en processos de canvi; que presenten símptomes d’estrès, alteracions de la son, ansietat, problemes psicosomàtics. Persones que s’han d’enfrontar amb malalties cròniques com la fibromiàlgia, fatiga crònica i qualsevol disfunció somàtica no traumàtica. Persones que vulguin iniciar un procés d’autoconeixement i evolució personal destinat a construir la salut. Recomenable també com a mètode preventiu i reequilibrador.

Sistema de treball

La teràpia de polaritat busca alliberar els bloquejos a través de 4 mètodes terapèutics interrelacionats:

  • Treball corporal: base de la teràpia. En sessions individuals.
  • Yoga de polaritat: és un complement del treball corporal. Treball de postures, sons i moviments.
  • Dieta depurativa: facilita el procés de desintoxicació del cos.
  • Procés psico-corporal: ajuda a prendre consciència dels patrons i actituds que condicionen la salut, com una eina per a la seva millora.

Para más información llamar al 607.657.945